Πως λειτουργεί

Ποιοι είμαστε

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στο xartesagoras.gr. Έναν χάρτη επαγγελμάτων παροχής υπηρεσιών ανά κλάδο με γεωγραφικό προσδιορισμό. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των επιχειρήσεων μας καθιστά ανταγωνιστικούς με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Ευχόμαστε οι υπηρεσίες μας να σας φανούν χρήσιμες.

Η ομάδα του xartesagoras.gr

Προσφορά

Απευθυνόμενοι στους επαγγελματίες, τεχνίτες, καθηγητές, καλλιτέχνες, ειδικοί κλπ σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα πρωτότυπο σύστημα προώθησης της δουλειάς σας που περιγράφουμε στα παρακάτω βήματα:

  1. Αρχικά δημιουργούμε ένα σημείο στον χάρτη με τον κωδικό σας, την ειδικότητά σας και τους Δήμους που δραστηριοποιήστε.
  2. Κατόπιν προσκαλούμε τον κόσμο που έχει ανάγκη μια από τις ειδικότητές σας να μας καταχωρίσει τα στοιχεία του.
  3. Στην συνέχεια προωθούμε αυτή την αναζήτηση σε εσάς που περιλαμβάνει το όνομα, το τηλέφωνο, και σε ποιον Δήμο μένει ο χρήστης που έχει ανάγκη την παροχή υπηρεσία σας. Αυτό το παραλαμβάνεται με sms και e-mail. 
  4. Επικοινωνείτε εσείς απευθείας με τον πιθανό πελάτη σας και προσπαθείτε να κλείσετε την δουλειά.
  5. Εμείς πληρωνόμαστε από εσάς με ένα ποσό ανά μήνυμα που σας στέλνουμε στο κόστος που θα συμφωνήσουμε στην πορεία. (η υπηρεσία είναι προς το παρόν δωρεάν)
  6. Για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της ειδικότητά σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Ζήτηση

Απευθυνόμενοι στους χρήστες που αναζητούν στην περιοχή τους κάποιον επαγγελματία προτείνουμε τα παρακάτω:

  1. Μπείτε στον χάρτη και κοιτάξτε εάν υπάρχει κάποιος επαγγελματίας που χρειάζεστε που να δραστηριοποιείται στον Δήμο που μένετε.
  2. Συμπληρώστε την φόρμα εδώ.
  3. Εμείς προωθούμε σε πραγματικό χρόνο την αναζήτησή-ανάγκη σας στους συνεργαζόμενους με τον χάρτη μας, επαγγελματίες.
  4. Αυτοί επικοινωνούνε απευθείας με εσάς και διαπραγματεύεστε την υπόθεσή σας.